Gunnar Sørensen, Formand

Gunnar Sørensen har været beskæftiget i spilleautomatbranchen siden 1974. Gunnar startede som tekniker hos Park Automater i Esbjerg og har gennem årene haft flere lederjob i spillebranchen. Gunnar har desuden været ansat som direktør i Dansk Automat Brancheforening  fra 2004 til 2011. Gunnar er i dag arbejdende bestyrelsesformand.

Stig Hansen, Næstformand

Stig Hansen var medstifter af Super Games Automatudlejning sammen med Larthel Olsen i 1995, i 1996 forlod han Super Games Automatudlejning.
I 2007 blev Stig ansat som daglig leder i Super Games Automatudlejning, hvor han i dag har ansvaret for ca. 1100 automater fordelt på 100 kunder.
Stig har en Handel og kontoruddannelse, inden for Bilsalg engros. Stig har i 27 år haft en vognmandsforretning.
Stig er indtrådt i bestyrelsen i 2017

Peter Hansen

Er tredje generation der arbejder med spilleautomater, og er derfor ikke ny i branchen, idet han har fulgt den fra barnsben gennem CAH Automatservice i Herlev, som ejes af hans far. Firmaet opererer med cirka 180 enheder, fordelt i København og Syd-Nordsjælland.  Peter har tidligere prøvet kræfter på Søværnets Inspektionsskibe og været Tourmanager for diverse danske artister, samt været ”Hal-mand” i Stefansens Spillehaller på Dyrehavsbakken.  Peter startede med at følge DAB’s bestyrelsesarbejde som suppleant, inden han i 2010 på opfordring, blev opstillet til og valgt ind i bestyrelsen.

Alan Varneskov

Har siden 2011 drevet Fyns Automatservice,som han overtog efter Claus Holmkvist, firmaet havde hjemsted i Svendborg. Alan har fra 2004-2012 været ansat som montør hos JB-Service. Før 2004 ejede Alan blandt andet et have og rengørings firma.

Fyns Automatservice, har opstilling af spilleautomater ca. 20 steder ,hovedsaligt på Fyn.
Alan har fra 2014- 2016 været suppleant til bestyrelsen.

Christian Uldall

Christian Uldall Pedersen er direktør samt medejer af Spilhuset der driver landbaserede spilleautomater, væddemål og onlinekasino. Christian har været en del af den danske spilbranche siden 2011 hvor han begyndte som teknisk chef i Spilhuset efter at have arbejdet flere år som IT-konsulent. Christian er uddannet civilingeniør i matematik fra DTU og har læst på Harvard og MIT i USA. Han er herudover søn af tidligere DAB-formand Jens Uldall Pedersen.